Formalizálás 0 0.00

0-Productos
Tribute 0.00
Összesen 0.00
FINCOS MWENN2525M08,extermal Fordult Eszköz Factory outlets, A Habja,Unalmas, bár,CNC,Gépi,Factory Outlet - (Lapka Szélesség(mm):

FINCOS MWENN2525M08,extermal Fordult Eszköz Factory outlets, A Habja,Unalmas, bár,CNC,Gépi,Factory Outlet - (Lapka Szélesség(mm):

HUF 1.33
 

A boltban
Jelen van

Helyezze Szélesség(mm) : MWENN2525 M08. Modell száma : MWENN2525 M08. Alapanyag : HSS.Használat : Külső Fordult Eszköz.Keménység : >40. Kedves barátom, ha nem találja van szükséged ,kérlek, mondd el ezt a linket kell választani, hogy mit need1. Tökéletes megmunkálás hatása. 2. Tökéletes felület. 3. Magas szakítószilárdság, valamint anti kopásálló kivitelben. 4. Termékleírás pontosság teljes mértékben megfelel az ISO szabványnak. 5. alkalmazni Fordult Szembenéznie működik. 6. Több más Eszterga Szerszám készített a gyár, mint az Unalmas eszköz birtokosa, Grooving eszköz birtokosa,menetvágó szerszám jogosultja Megjegyzés : Ez az eszköz az értékesítési folyamat nem beleértve a keményfém lapkákat,A képet, hogy megmutassam, you Buyers kell olvasni : 1, Mint a termékcsalád, az átáramló mennyiség, alkalmanként raktáron , ezért mielőtt úgy döntött, hogy megvegyem ezt a babát , kérjük, vegye fel a kapcsolatot a tulajjal, hogy van-e raktáron.Általános helyzet nem raktáron, ha törött én azonnal értesíti az árut válasszon egy Elemet a részleteket : típusszám : MWENN2525 M08 Material : HSSUsage : Külső Fordult Tool Hardness : >40 Coating : NEM.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok